Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is emigreren naar Canada mogelijk als je student bent?

ik ben een student met een mbo opleiding. niveau 3. mijn vriendin heeft een baan. zij is 6 jaar ouder dan ik. hoe kunnen wij het beste gaan emigreren.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Vakantie
958

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Komt u niet in aanmerking voor een permanent visum omdat u niet over de vereiste diploma’s of werkervaring beschikt? Dan kunt u er ook voor kiezen om in Canada een opleiding te volgen. U moet er wel rekening mee houden dat dit aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Als international student betaalt u namelijk hogere studietarieven dan een Canadees of iemand met een permanente verblijfsvergunning.
Voordat u een visumaanvraag kunt indienen, moet u onder andere aantonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt. Ook moet u ingeschreven zijn voor de opleiding en moet u de kosten voor de studie en de verplichte ziektekostenverzekering hebben voldaan.

Als je bij de Bron kijkt kan je ook een scan invullen of je hiervoor in aanmerking komt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding