Weet iemand waar je in de buurt van Benschop / ijsselstein met vakantie kunt gaan?

Weet iemand iets wat liefst heel vlakbij IJsselstein is Benschop mag ook nog, liefst met vakantiehuisjes of vakantiewoning ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je schrijft er niet bij om hoeveel personen het gaat. Voor twee of drie is de Wilhelminahoeve een leuke mogelijkheid: http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ijsselstein/wilhelminahoeve/7400

Nou dat wordt nog lastig. Veel verder dan 3 bed and breakfasts (geen vakantiehuisjes dus) en 2 hotels kom ik niet. http://www.zoover.nl/nederland/utrecht/ijsselstein http://www.zoover.nl/nederland/utrecht/benschop/het-wapen-van-benschop/hotel Ook marktplaats, happy home, belvilla, huureenhuisje.nl etc vinden niets. Ik denk dat je iets meer afstand moet gaan nemen.

Je kunt ook de overweging maken om iets te zoeken op airbnb Hier heb je bv. enkele voorbeelden in IJsselstein https://www.airbnb.nl/s/IJsselstein--Nederland

In die buurt zitten geen vakantiehuisjes. Wel zijn er 2 van der Valk hotels in Vianen en in Houten. Bijvoorbeeld in Zeist zit een vakantiepark 't grote Bos. Daar hebben ze wel vakantiehuisjes. Is ong. 20 minuten van Ijsselstein af. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100