Zijn er bungalowparken die ook jongeren aannemen?

Zijn er bungalowparken in Nederland (Centerparcs o.a.) die jongeren aannemen vanaf 18 maar onder de 21? Het liefst zoveel mogelijk links.

Toegevoegd na 22 uur:
Om het simpeler te maken: ik ben dus 18 jaar, maar er zijn veel parken die pas groepen jongeren aannemen met iemand vanaf 21 erbij. Ik zoek dus gewoon naar parken vanaf 18 jaar (en dus niet tussen de 18 en 21 jaar!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat doen ze zo goed als allemaal: Center Parcs neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. De huurder dient 18 jaar of ouder te zijn en bij het verblijf aanwezig te zijn. http://pages.centerparcs.com/webdocs/CPconditions/NL_O_12.pdf 2.1 Landal GreenParks neemt alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Reserveringen door personen jonger dan die leeftijd zijn dan ook niet geldig. http://www.landal.nl/db/pdfs/data/id/filename/AlgemenevoorwaardenNL.pdf Toegevoegd na 1 minuut: Hier eentje die pas vanaf 21 jaar toelaat: Hoogenboom vakantieparken: 3.3.1. De Recreant van de reis moet minimaal 21 jaar zijn op het moment van boeken. http://www.vakantiegevoel.nl/informatie/algemene_voorwaarden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100