Kan ik vanuit Maastricht of Eindhoven of vanuit België naar Istanbul met de bus?

Hallo,

weet iemand of er bus bedrijven zijn die vanuit Maastricht of Eindhoven of vanuit Vlaanderen naar Istanbul rijden?

Toegevoegd na 49 seconden:
P.S.: ik zou graag op regelmatige basis goedkoop naar Istanbul willen/kunnen reizen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb even voor je gezocht, ze zijn er wel, maar ik kan ze niet vinden. Misschien dat je dan beter even een busmaatschappij of reisbureau op kan bellen. Als het je gaat om een goedkope reis, dan kan je ook een last minute vliegticket boeken. Het gaat je waarschijnlijk niet om een georganiseerde reis? Dan kijk je gewoon welke dag je het goedkoopst kan reizen. Bijvoorbeeld bij http://www.jetairfly.com/last-minute/nl/ Je kunt hier al voor 99,98 euro heen en terug, incl luchthaventaks. Dat is alleen wel vanaf Charleroi, dus daar zou je dan eerst heen moeten met de trein ofzo.... http://www.jetairfly.com/ticket/charleroi/istanbul/crl-saw/16-9-2012/4-10-2012/nl/ Of http://www.corendon.com/LastMinute.aspx?code=TR Staat een enkeltje Istanbul naar Eindhoven 69 euro.

Jij liever dan ik. Is wel een hele lange reis en zeker niet goedkoper dan het vliegveld. Maar het is mogelijk vanaf Dusseldorf

Bronnen:
http://www.touring.de/

Op je vraag: gaat er een bus naar Istanbul is het antwoord ja: http://www.stedentrip.com/busreis-istanbul ze komen je voor de deur ophalen en je bent drie weken weg. Goedkoop is het alleen niet. Wat een gekkenwerk om met de bus te gaan. Pak de trein of het vliegtuig. Je bent er sneller met het vliegtuig dus je kunt in de dagen die je bespaart werken voor dat geld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100