Kan je een retour boeken(trein) van Amsterdam naar Helsinki?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, kijk bij de site van de Deutsche Bahn. Je moet wel met de veerboot. Kost 38 uur, Toegevoegd na 1 minuut: De link werkt niet perfect (te lang?), maar bij bestemming moet je Helsinki invullen.

Bronnen:
http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe...

Zoals altijd bij dit soort vragen. Op naar de treinreiswinkel. Zij zijn hun boekingskosten dubbel en dwars waard. Op dit soort tickets zijn zoveel verschillende kortingsregelingen van pas dat de websites van NS highspeed en Deutsche Bahn niet toereikend zijn. Maar waarom met de trein? Vliegen is volgens mij (veel) goedkoper

Bronnen:
http://www.treinreiswinkel.nl/europa/scandinavie

Trein Finland Treinreis: Amsterdam - Duisburg - Kopenhagen - Malmo - Stockholm - Helsinki (Duur treinreis: ca. 36 uur) OF: Trein het is mogelijk om met de trein te reizen naar Finland, dit kan je eventueel doen in een combinatie van citytrips in de steden die je passeert. Brussel-Zuid - Hamburg Hamburg - Kopenhagen Kopenhagen - Stockholm Stockholm - Turku Turku - Helsinki een reis van minder dan 40 uur Het moet mogelijk zijn om deze reis te boeken, maar daar zou ik een reisbureau voor inschakelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100