Vakantie naar Hongarije via Oostenrijk. Heb dus vignetten nodig. Wat is een slimme manier om deze te krijgen? ps. wel serieus,

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op Marktplaats worden ze ook te koop aangeboden. http://kopen.marktplaats.nl/tickets-en-kaartjes/autovignetten/c1271.html

Kan je ter plekke aan de grens kopen

Zelf koop ik ze altijd bij de VVV of ANWB, het kan n.l. maar zo gebeuren dat je de verkeerde weg neemt en ineens zit je op een tol weg.!! dus vandaar !!!

Als je naar Oostenrijk gaat kunt je dit vignet al gewoon kopen ,een paar honderd kilometer voor de Oostenrijkse grens. Bij een duits benzinestation.langs de autobaan. Kost 7,60 euro,en is 10 dagen geldig. Voor het hongaarse vignet geld hetzelfde. Prijs 2900 forint. Ongeveer 8 euro,ook geldig voor 10 dagen. Ps zorg wel dat je in het bezit bent van deze vignets ,,de boetes zijn niet mis.

Lekker online bestellen bij ANWB.nl. Worden ze thuis bezorgd, hoef je de deur niet uit. Zo heb ik hem in februari besteld met de wintersport.

Bronnen:
https://www.anwbvignetten.nl/vignetten

Een vignet voor Oostenrijk kunt u al kopen voor de Oostenrijkste grens. De vignetten worden namelijk ook verkocht bij de ADAC in Duitsland. Daarnaast worden de vignetten ook bij tankstations en postkantoren dicht bij de Oostenrijkse grens aangeboden.

Bronnen:
www.tolwegenin.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100