Is er een spar in benalmadema? En hoe kun je van Benalmadema naar sevilla reizen. Hoelang duurt dat en wat zou dat kosten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze is niet in Benalmadena, maar wel een klein stukje verderop in FUENGIROLA en SAN PEDRO. Kijk voor informatie over alle producten op de Nederlandstalige website : www.sparholandes.com Aan de kust en dus ook in Benalmadena zijn talloze tour(ingcar)operators, die je naar Sevilla kunnen en willen rijden. Gewone reizen of een excursie reis ... alles is mogelijk. Wandel rond en kijk in Benalmadena en vergelijk de prijzen en "de inhoud" van je reis. En daarna pas definitief boeken. Of laat je door je hostess voorlichten over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisaties. Met excursie(s) ben je ongeveer € 40 kwijt. Wil je alleen naar Sevilla (zonder verdere verplichtingen), dan kan dit via het busstation en een omstap in Malaga. Dit kost circa € 30. Het lijkt een heel bedrag, maar je bent ook een kleine drie uren onderweg !

Je moet eens kijken bij alsa dat zijn de Spaanse streekbussen die brengen je overal kost weinig en airco in de bus

Zover ik kan nagaan zijn er GEEN rechtstreekse bussen of treinen naar Sevilla. De meest logische optie is met trein en/of bus via Malaga. Er staan een aantal links waar je je verbinding kan nazoeken Wat lokale touroperators met excursiereizen doen kan ik je niet vertellen. Gezien de lage frequentie van bussen en treinen in Spanje zou ik zelf een huurauto nemen (Dit is in Spanje zeer betaalbaar)

Bronnen:
http://www.benalmadena-arroyo.com/transport.php
http://www.renfe.com/EN/viajeros/index.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100