Ik wil topless zonnen, maar heb vaak het gevoel de enige te zijn. Op welke stranden in NL en Europa wordt nog veel topless gezond?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Nederland kun je dat volgens mij overal wel op de stranden. Ik was eens op Malta en daar was het streng verboden, daar had je eventueel een boete kunnen krijgen, maar nu heb ik het over zo,n dertig jaar geleden hoor. Toen ik vorig jaar op Samos (griekenland) was, zag ik het ook niet, maar daar hadden ze wel weer een apart naaktstrand, dus helemaal bloot.. 4 weken geleden was ik op Cyprus , het Turkse gedeelte, toen ik daar op het strand kwam, lag iedereen met zn bovenstukje aan (oke, alleen de vrouwen) Ik vond dat jammer want mn bovenstukje zat niet lekker, dus ik trok de stoute schoenen aan...en deed dat ding uit... Heel grappig...binnen een paar minuten trok de een na de andere buurvrouw haar bovenstukje uit... en de "strandwacht"die langsliep zei er niks van, dus daar zal het niet verboden zijn. M.a.w....de meesten durven niet de eerste te zijn. Nu vind ik het zelf wel netjes als ik ga lopen of ergens wat drinken, dat ik het bovenstukje dan wel weer aandoe. In Turkije zag je bijna iedereen bloot van boven.

Op alle naaktstranden. De bron geeft een overzicht van de naaktstranden van Nederland. Toegevoegd na 35 seconden: Edit; De andere bron ook die in Europa!

Bronnen:
http://www.2travel2.nl/Kaarten/naaktstrand...
http://www.nfn.nl/naaktstranden/wereld/eur...

In het zwembad Jekerdal te Maastricht mag je ook gewoon topless zonnen. Veel leden (Verenigingzwembad) van het succesvolle familiebad doen het dan ook. Ook aan het dagstrand te Eijsden is topless zonnen niet taboe.

in spanje zijn veel naaktstranden (leuk voor op vakantie)

Nederlandse vrouwen zijn eigenlijk de enige vrouwen die vaak topless zonnen. Ik woon in IJmuiden en daar is het erg normaal om topless te zonnen. ook in Spanje is dat heel normaal. Heb het in Turkije gedaan, maar daar keken sommige wel erg raar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100