Heeft iemand informatie over religious bedvaart op 15/8 naar Santa Lourdes in Frankrijk?

Ik hou erg van De Maagd Heilige Santa Maria En ik wil volgend jaar naar Santa Lourdesbedevaarten in Frankrijk heeft iemand informatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn veel mogelijkheden. Veel mensen gaan op eigen initiatief en zoeken hoe ze met het vliegtuig in Tarbes bij Lourdes kunnen landen. Ook met de auto kun je er komen. Lourdes is vergeven van hotels die in de wintermaanden dicht zijn. Je kunt eens contact opnemen met jouw parochie of zij ideeen hebben. Als je naar Lourdes gaat dan zou je ook onderweg met de auto via Nevers in Frankrijk kunnen rijden. In het klooster van de zusters van nevers ligt St. Bernadette de Soubirou begraven. Zoek op Google ook naar Lourdesbedevaarten. Mogelijk geeft dit aanknopingspunten. Je kunt op de computer ook de webcam bij de grot bekijken. http://www.lourdes-france.org/index.php?contexte=nl&id=1004 Zelf heb ik nu als verpleegkundig vrijwilliger 2 bedevaarten meegemaakt. Indrukwekkend. Succes met de vindtocht van de goede weg. Toegevoegd na 1 minuut: Het lichaam van bernadette is niet begraven maar ligt opgebaard in een met goud afgezette glazen kist.

Op 11 augustus 2012 is er een 8-daagse busreis: http://www.lourdes.nl/_reisaanbod/Reis_boeking.asp?search=288 Hier vind je meer info over reizen naar Lourdes: http://www.lourdes.nl/_reisaanbod/Lourdes_reizen.asp?search=Lourdes http://www.ksj.be/index.php?wk=6&page=kalender&naam=153 http://www.omniatravel.be/Home/ThemaReizen/Bedevaart/BEDEVAARTEN/tabid/143/language/nl-NL/Default.aspx http://www.maaskantreizen.nl/Busreis/Frankrijk/Busreis-Lourdes-Nevers/tabid/1101/package/B0FRLNB0FRLN/default.aspx en zo zijn er nog talloze reismogelijkheden (zie bron).

Bronnen:
http://www.google.nl/#hl=nl&cp=21&gs_id=3i...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100