Vanaf welke leeftijd mag je alleen zonder volwassene naar centerparcs?

Want ik en een vriendin willen graag een keertje naar centerparcs maar ik weet de minimale leeftijd niet.
Alvast bedankt.

Toegevoegd na 4 minuten:
En als je met een volwassene meegaat maar dan ieder in een apart huisje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet minimaal 18 zijn.

18? Want dan ben je volwassen en volgens mij mag je vanaf 16 al want zolang je betaalt vinden hun het wel goed

Dat mag in ieder geval vanaf je 16e,heb ik ook gedaan met mijn vriendje en zijn beste vriend en zijn vriendin. Als je gwn alles goed regelt,ook met de betaling etc. komt het helemaal goed.(wij hadden trouwens ook een verzekering afgesloten-je weet maar nooit wat er gebeurt) Echt doen,is zo leuk!

Niet. Je moet namelijk minimaal 18 zijn om een dergelijke overeenkomst af te sluiten, en de verantwoordelijkheid daar voor te dragen. Het mag dus als je 18 bent, maarja, dan ben je dus zelf al volwassen. Je kunt natuurlijk vals spelen en een volwassene vragen het huisje te huren, of inderdaad met twee huisjes, maar dan is die volwassene wel ook eindverantwoordelijk voor het huisje waar de kinderen alleen in zitten. Maar zelf boeken mag je echt pas als je zelf die volwassene bent.

Je moet onder begeleiding zijn van minimaal 1 volwassenen van 18 jaar of ouder.Er word wel eens door ouders een huisje voor jongeren geboekt,maar dat is echt niet de bedoeling.Als men er achter komt dat je daar als minderjarige zonder begeleiding verblijft moeten je ouders je komen halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100