Ikben een meisjevan 14, zit op het gymnasium en wil dolgraag de laatste 2 jaar van het VWO in Amerika doen!Kan ditop een high school? hoe kom ik daar?

Kan ik op een High School mijn VWO gewoon goed afmaken? En dan het liefst in Californië? En zijn er ook andere organisaties dan het UWC die scholen over de hele wereld hebben voor allemaal scholieren over de hele wereld? Gr.

Weet jij het antwoord?

/2500

Sorry maar het vwo daar voortzetten is niet mogelijk. Wel iets anders op dat niveau Mvg,

Ik meen dat er bij ons op school een mogelijkheid werd gegeven om een half jaar in de USA naar een high school te gaan. Dit is dus niet 'afmaken' maar komt je wel tegemoet in je wensen. Volgens mij werd dit dan vanuit Europese programma's geregeld. Hier zitten wel kosten aan verbonden en op mijn school moest je minimaal 7 staan gemiddeld en geen onvoldoendes. Je zou dit bij je schooldecaan kunnen aankaarten, misschien weet hij/zij wel wat over die Europese programma's voor studeren in de USA.

Een vriendin van mij gaat 5 havo in florida doen. Daarna moet ze het nog eens een nederland doen. Ik weet niet of dit verplicht is, maar een amerikaans diploma is inferieur (zo heet dat vvolgens mij) aan het nederlandse diploma.makkelijk gezegd is het diploma minder waard en kan je er minder mee dan een nederlands diploma. :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100