Mag je wonen in een Hostel?

Het is erg goedkoop, soms wel 5 pond per nacht. Mag je er wonen of is het alleen voor vakantie/reis?

Toegevoegd na 25 minuten:
Ik bedoel inderdaad Groot-Britannie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wettelijk gezien zal dat wel niet mogen, maar ik ben er zeker van dat in grootsteden dat wel gebeurt. Je kan natuurlijk altijd informeren bij verschillende hostels; Misschien zijn er toch die het geen probleem vinden. Maar wat doe je dan met je domicilie ? Voor je post kan je natuurlijk een postbus openen, maar je moet altijd ergens belastingen betalen en dat zal dus wel een probleem worden.

ik denk dat je op zich wel mag wonen in een Hostel, maar dan moet je dat wel aangeven. En dan zal je misschien te horen krijgen dat je een bepaalde prijs moet betalen die iets duurder is dan 5 pond per nacht. Dat zal niet heel veel duurder zijn, en uiteraard kan je altijd een deal sluiten met de manager! veel succes!

Gewoon vragen, dat je een private room wil boeken voor 356 dagen of dat kan, dat je contant per maand wil betalen ofzo. Wellicht is het zelfs prettig voor de eigenaren om één zelfde persoon vast te huisvesten in plaats van elke dag nieuwe andere mensen. Toegevoegd na 25 seconden: 365 dagen wat dan ook

Veel hostels hebben een maximumverblijfsduur. Kijk maar eens op wat sites van verschillende hostels. Je kunt vaak niet voor onbepaalde tijd boeken maar je moet voor een bepaalde tijd reserveren. Volgens mij is het bij de meeste hostels niet de bedoeling dat je er gaat wonen.

Van het hostel zal het mogelijk wel mogen; echter van een bestemmingsplan wat elke gemeente heeft niet: elke plek heeft een bepaalde bestemming en als daar huisvesting niet bij zit, dan is het niet toegestaan en staat een geldboete op voor de verhuurder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100