Zijn de Musea's in NYC gratis ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is in NY een regel dat je zelf mag weten hoeveel je geeft, maar dan gebruiken ze wel richtlijnen. Je zou dus ook niets kunnen geven, echter is het wel netjes als je wat geeft. Zie het een beetje als de 15% regel bij fooi. Ze zijn niet zo gierig als wij Nederlanders ;)

gratis musea - vele grote New York musea zijn altijd 0 dollar te krijgen, inclusief: Carnegie Hall / Rose Museum, Dahesh Museum, het FIT Museum (Fashion Institute of Technology), het Guggenheim SoHo (sorry, dit is niet de hoofdlocatie, maar het is nog steeds een bezoek waard), het Museum van American Folk Art, het Nationaal Museum van de Amerikaanse Indianen, en de Whitney. "vrijwillige donatie". Wat betekent dat ze "raden" betaal je $ 20 tot krijgen in, en je schandelijk geven de ticketverkoper vier vierde en vermijd oogcontact. Musea met dit beleid zijn onder andere: The Metropolitan Museum of Art, de New York Historical Society en het American Museum of Natural History. strenge entree met gratis toegang op bepaalde dagen zijn: Bronx Zoo - Woensdag, de hele dag, Museum of Modern Art (MoMa) - vrijdag, 4-8pm, Internationaal Centrum voor Fotografie - vrijdag, 5-8pm, The Morgan Library - vrijdag, 7-9pm, De Whitney - vrijdag, 6-9 uur, Brooklyn Botanical Garden - zaterdag, 10u-12u, Het Guggenheim - zaterdag, 17 uur 15-7: 45pm, The Frick - zondag, 11u-dertien.

Bronnen:
http://nl.thecircumference.org/free-museums-in-nyc

Nee, de meesten niet maar je hebt ook openbare musea , die zijn wel gratis. Let erop dat je geen dubbel meervoud gebruikt. Musea's is een voorbeeld van dubbel meervoud

ALs ik het me goed herinner, zijn de musea in NYC niet gratis, maar op basis wat je kan missen qua geld. Ze hebben natuurlijk wel een adviesprijs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100