Wat is een goeie website om goedkope hotels in Keulen te vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.wimdu.nl/offers/search?gclid=CPyyttrhkqoCFcWJDgod7Ta1xw&city=Colonia&lat=50.9406645&lng=6.9599115&wt_se=adwords.nl-all deze misschien?

Hier staan heel veel hotels in Keulen op met best wel goede prijzen: http://www.hotelspecials.nl/de/nordrhein-westfalen/keulen.html Toegevoegd na 18 minuten: Een andere leuke site is: http://www.zoover.nl/hotels/keulen-koln/noordrijn-westfalen-nordrhein-westfalen Hier staat niet zozeer de prijs centraal als wel de beoordelingen die bezoekers die er voor jou geweest zijn hebben gegeven aan het hotel. Wellicht handig om naast eerstgenoemde site te leggen, want een hotel kan wel heel goedkoop zijn, maar als er meerdere mensen klagen over kakkerlakken (of iets dergelijks), dan neem ik aan dat je graag 5 Euro meer betaald voor een hotel waarvan de beoordelingen veel beter zijn.

Ik vind zelf booking.com wel een goede site. Ook hier kan je veel hotels en recensies vinden.

Bronnen:
www.booking.com

Je kunt het proberen op www.lastminute.nl en dan kiezen voor duitsland -> Nordrhein-Westfalen.

Bronnen:
http://www.lastminute.nl/vakantie/duitslan...

is voor soms wel 5-00 een week op vakantie op www.vakantieveilingen.nl

Weekendjeweg heeft vaak leuke aanbiedingen. Houdt er wel rekening mee dat zij boekingskosten rekenen, wat veel anderen niet doen. Als je een hotel naar je keuze gevonden hebt dan raad ik je aan om de prijs te vergelijken in hotelscombined. Let er op dat prijsverschil ook kan zitten in boekingsvoorwaarden. (gratis Annuleren, ontbijt incl. enz). Als je echt goedkoop wilt slapen? dan kan ik je het Station hostel aanraden. Dit ligt tegenover het Hilton op 200 meter van het station

Bronnen:
http://www.hostel-cologne.de/
www.hotelscombined.com
www.weekendjeweg.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100