Laptop in ruimbagage of handbagage ?

Mag die in het ruim ?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou hem in de handbagage doen want als hij in de ruimbagage zit is de kans groot dat er iets mee gebeurt.

Hij MAG in de ruimbagage maar ik zal dat maar niet doen! Er worden me koffers gegooid en uit eigen ervaring weet ik wel dat er mensen zijn die wel eens wat meenemen uit de koffers die ze op de band moeten leggen en soms controleren ze even wat er in zit! Dus gewoon als handbagage meenemen als ik jou was!

Zoals hierboven aangegeven liefst in je handbagage. Bij de bagagecheck moet je hem even uit je tas halen en apart door de röntgenscan voeren, net als het plastic zakje met toiletartikelen, je GSM en alle losse metalen voorwerpen uit je zakken. De beveiligingsbeambte zal vragen om hem even open te klappen om te tonen dat het een echte laptop is. Daarna kan je hem in je tas terug stoppen. In het vliegtuig mag je hem tijdens start en landing niet gebruiken, maar tijdens de vlucht zijn er diverse maatschappijen die het gebruik toestaan. Zo heb je tijdens de vlucht nog wat tegen de verveling bij de hand.

Je mag een laptop meenemen als extra handbagage . Het gewicht van de laptop wordt wel bij de kilo`s van de handbagage opgeteld . Dus hou het max gewicht in de gaten .

Ik zou hem zelf in mijn handbagage doen! i.v.m gooi ruimbagage. Je kan hem ook onderweg dan gebruiken tenzij een cabinecrew je vraagt hem uit te zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100