Welke bekende amerikaan staat er op deze foto?

Wij waren in februari in pisa en kwamen daar een zwaar beveiligd amerikaans gezelschap tegen.
Iemand een idee wie de bekende is op deze foto?
Ik heb al iemand horen zeggen dat het ted kennedy is,maar dat lijkt me sterk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zou Edward Markey kunnen zijn, en eventueel Nancy Pelosi. Zij waren die dag voor een klimaatconferentie in Italië. Op diezelfde dag was er een massale anti-Amerikaanse betoging gericht tegen de amerikaanse ambassade. Dat zou de enorme beveiliging kunnen verklaren. Het is maar een gok van de speursmurf, dus reken mij er niet op af aub :-) Toegevoegd na 5 minuten: Edward Markey lijkt op die meneer die in het gezelschap staat dat wordt gefotografeerd, linksboven het hoofd van die hulpfotograaf in die regenjas. Toegevoegd na 38 minuten: Nancy staat -aan haar coup te zien- achter die mevrouw met die zonnebril. Dus ik kan haar niet goed zien. Toegevoegd na 1 uur: die grijze man met bril en snor is george miller. hij komt ook voor in de foto's die je te zien krijgt op de link http://italy.usembassy.gov/events/2009/ClimateChangeConference/default.asp Toegevoegd na 1 uur: die dame links van edward is Rosa De Lauro. Toegevoegd na 1 uur: hun vliegtuig is in Pisa geland, en ze zijn toen even langs de toren gegaan, volgens de laatst toegevoegde bron. Toegevoegd na 3 dagen: "Congressmen who were coming to Florence! Headliner: Speaker of the House Nancy Pelosi. Co-stars: Larson and DeLauro (2 Reps from CT! Including Larson from my district), Markey and Capuano from Massachusetts, Pascrell from New Jersey, and Miller and Eshoo from California. The group arrived on Saturday the 14th (Valentines Day for some, Saturday the 14th for most). Their plane landed in Pisa and they were brought around to see the leaning tower and a church or two, and then it was on to Florence" bron: http://finallyflorence.blogspot.com/

Bronnen:
http://finallyflorence.blogspot.com/
http://italy.usembassy.gov/events/2009/Cli...
http://www.i-italy.org/7231/oh-mamma-mia-n...
http://www.volkskrant.nl/buitenland/articl...

Michien toch een familylid, lijkt er wel erg veel op....

26e van links: Schwarzenegger.

met de grijze jas (met de rug naar de fotograaf): Bush maar die vrouw heeft trouwens ook wel veel weg van Victoria Beckham. Toegevoegd na 28 seconden: ik bedoel niet Victoria Backham maar Katie Holmes.

Het lijkt inderdaad wel of het Bush is met die grijze jas, hij zou het in ieder geval zo kunnen zijn.

Ik weet zeker dat ik er niet op sta!

Volg de blikken van de beveiligingsbeambte en de camera's die fotgraferen. Dus niet de personen op de voorgrond. Is niet Bush, ant daar is de beveiling te zwak voor. Kort geleden zag ik Mel Gibson, maar die was wel stukken beter beveiligd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100