Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Leuke dorpen/steden met campings voor jongeren(14 &16)??

Ik Zoek campings voor mij en mijn vriendin (14&16)..in Nederland of vlak buiten Nederland in Duitsland liever niet Limburg en Zeeland en zuidholland...(ivm lang rijden)..maar wie weet een leuke camping waar je ook dingen kunt doen in de stad-dorp niet te duur en ook niet constant dronken lui om je heen...??alvast bedankt!!

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Vakantie
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Zelf heb ik goede ervaringen met camping de Paalberg in Ermelo.
Niet al te duur, veel te doen (zwembad, recreatieteam, etc), natuur (bos en heide) om het park heen, goed bereikbaar met openbaar vervoer, centraal in Nederland.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik weet er zelf zo geen, aangezien ik graag naar het buitenland ga en in Limburg woon (ben er dus zó :) ), maar naar mijn mening heeft de ANWB nog altijd zeer goede campinggidsen. Voor iets minder dan een tientje bijvoorbeeld heb je een campinggids voor o.a. Nederland.

anders eens een ANWB winkel binnenlopen en door de boekjes bladeren of er leuke adressen tussenzitten. In de links wat inspiratie voor boekjes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding