Ik ga op vakantie naar TurkyenHeb je daar ook last van mugen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt er heel erg aan naar welk gebied je gaat (Turkije is heel groot), of je veel water in de buurt hebt, en in welk jaargetijde je gaat. Overigens: Als je airconditioning in je kamer hebt, ben je in ieder geval 's nachts verlost van de muggen! Toegevoegd na 1 minuut: Twijfel je, neem dan DEET 40 % mee. DAt is eigenlijk voor in de tropen 9tegen malaria en dengue muggen), maar je hebt echt geen last meer van muggen!

Ja! Heel veel muggen zelfs. In de Turkse supermarkt kun je goede sprays kopen (ikzelf koop altijd Defans), die werken goed. Vergeet niet het spul op te spuiten voordat je naar buiten gaat 's avonds, anders wordt je echt opgegeten!

Ja!! Mijn collega is net terug en vertelde dat het heel erg was. Ze is lek gestoken, zelfs muggenolie hielp niet.

Inderdaad veel muggen in Turkije. U kunt overwegen een klamboe mee te nemen, en daar vervolgens onder gaan slapen. Het bevestigen is vrij simpel, en veel ruimte neemt deze niet in bij de bagage.

aan de kust zul je meer last van muggen hebben dan in het binnenland, maar ik ga er toch echt vanuit dat je een badplaats opzoekt dus het antwoord is...ja.

Ja, heel veel muggen in Kusadasi.

ik ben gisteren terug gekomen uit alanya en heb geen 1 mug gezien alleen zaten er vliegen en die bijten wel maar je doet gewoon wat van dat vliegenspul op je lijf {citronella} en je hebt er geen last van

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100