ik woon in azie. mijn paspoort verloopt in december volgend jaar en kan ik hier in Jakarta of Ho Chi Minh een nieuwe kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je je paspoort kwijtraakt kun je een nieuw reisdocument aanvragen bij de ambassade in Jakarta, je krijgt dan een noodpaspoort. Of je daar ook je paspoort kan verlengen is me niet duidelijk. Hieronder staat het adres van die ambassade, bel ze om verder te informeren (eventueel ook over je visum) Het adres van de Nederlandse Ambassade in Indonesië: Jalan H.R. Rasuna Said Kav. S-3 Kuningan Jakarta 12950 Tel. 00-62-21-5248200 Fax 00-62-21-5700734 E-mail: jak@minbuza.nl Website: Netherlands Embassy in Indonesia

Bronnen:
http://www.indonesielink.nl/indonesie/pasp...

Ja, dit kun je op de ambassade aldaar doen. Heb zelf ook in het buitenland gewoond en wanneer mijn paspoort verliep nam ik gewoon contact op met de ambassade. Je krijgt een formulier thuis gestuurd wat je moet invullen, als je dat gedaan hebt stuur je het terug en wanneer je paspoort klaar is nemen zij contact met jou op. Je moet het dan wel persoonlijk komen ophalen op de ambassade.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100