Waar kun je in Venlo -of in de buurt- goedkoop een nachtje overnachten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je lid wordt van vrienden op de fiets, a 8 euro per jaar, kan je overnachten voor 19 euro. Adressen zijn niet op internet, maar alleen in een aan te schaffen boekje te bekomen, Mogelijk is er iemand op GV al lid, en kan het even opzoeken.

Bronnen:
http://www.vriendenopdefiets.nl/

Venlo grenst tegen Duitsland aan en in Duitsland zijn de hotels goedkoper.

Rondom Venlo zijn genoeg bed en breakfast-gelegenheden te vinden. Daar is het natuurlijk even shoppen om te kijken welke het goedkoopst is. http://bedandbreakfast.bbnl.nl/uptodate/Venlo/

In Reuver zit vakantiepark de lommerbergen, wellicht heb je dit al gezien, maar voldoet de prijs niet aan je budget/wat je wilt uitgeven. In Belfeld zit een camping genaamd "De Eekhoorn" misschien kun je hier iets vinden wat aan je eisen voldoet!

Bronnen:
ik heb er gewoond

wat ik wil eens gedaan heb is in een trekkers hut slapen , ook goedkoop en bedden zijn goed , alleen zelf voor je eten zorgen , erzit meestal wel verwarming in

Mocht de lommerbergen in Reuver je niet bevallen,kun je doorrijden de bocht mee en met het veer naar Kessel a.d Maas waar particulieren slaapplaatsen verhuren. In de dorpskern van Beesel zit een goede B&B niet duur en goed verzorgd. Mocht je luxe willen doen neem dan het Wilhelmina hotel t.o het station in Venlo. Veel fun met shoppen!

Bronnen:
Kom uit limburg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100