Wie weet er leuk hotel of B&B in Oost Berlijn. Niet zo een stijf hotel maar een plek waar je merkt dat mensen het leuk vinden dat ze gasten ontvangen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij zaten in een appartement, wat op zich heel erg relaxed is (in tegenstelling tot hotel of B&B). Hadden het via booking.com maar het is goedkoper als je het direct doet (zie link). Prenzlauerberg is in Oost-Berlijn en een hele leuke wijk. De verhuurder was wel een beetje een vage gast die zijn zonnebril ophield, maar afgezien daarvan was alles echt prima en netjes. Veel plezier! Berlijn is echt heel leuk.

Bronnen:
http://www.stadtRaum-berlin.de/

Kijk eens op hotelspecials.nl Omschrijving van het hotel en backfeed van eerdere bezoekers staan erbij, zo kan je zien of het hotel aan jouw verwachtingen voldoet. Toegevoegd na 13 minuten: Ik vrees echter dat de moderator van goeie vraag dit antwoord er binnen de korste afgooit, verwijzen naar een andere site hebben ze blijkbaar niet graag!

Ik heb goede ervaringen met Airbnb Let op prijzen zijn in USD Toegevoegd na 2 minuten: Prenzlauerberg is een leuke wijk in voormalig Oost Berlijn

Bronnen:
www.airbnb.com

Als je met meer dan 4 personen naar Berlijn gaat,moet je eens zoeken op" art apartment Berlin" Erg leuk en mooi. Het is heel huiselijk. Je kunt er ook met zijn 2en verblijven ze hebben ook andere appartementen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100