Weten jullie mooie vakantiebestemmingen bij de kust of een heel groot meer? (Nl; dld; Fr)

Ik zou graag met de camper op vakantie willen en zoek een mooie omgeving. Ik wil graag aan het water en als het aan mij ligt zou het ook mooi zijn als er wat fietsmogelijkheden zijn.

Ik kan niet al te ver weg gaan maar het liefst toch wel naar het buitenland voor de sfeer alleen al. Dus niet onder in Frankrijk of iets dergelijks. Hoewel ik hierbij niet wil zeggen dat alles in Nederland afvalt!

Zo'n vakantie boekje heb ik al, maar die vind ik wat onoverzichtelijk. Het is een enorme bundel en er staat van alles in, en álles lijkt wel mooi. Zo kan ik natuurlijk dus niet 'even' een bestemming kiezen.


Ik ben niet rijk, ik ben slechts 18 en kan me dus geen 5 sterrencamping of iets dergelijks veroorloven. Wat ik wél erg belangrijk vind zijn nette wc's en dergelijke.


Het mooiste zou zijn als jullie me een link van een camping er bij zouden kunnen doen, dan zou ik heel erg tevreden zijn.


Alvast heel erg bedankt!PS: Als je meer details wilt die ik evt. ben vergeten, reageer en mijn reactie zal volgen.

Toegevoegd na 2 dagen:
Bedankt voor alle suggesties, die stel ik zeer op prijs!
Nederland is dus een optie.

Maar kennen jullie wellicht ook mooie plekken specifiek aan de oostkust of elders in Duitsland aan water? - ookal zou het alleen maar zijn vanwege de vakantie sfeer dat ik me in het buitenland bevind.

Weet jij het antwoord?

/2500

aan de loire is het altijd mooi en daar kan je kanoen en er zijn daar ook veel mooie groenen gebieden waar je kan fietsen echt een aanrader!

Probeer een iets te vinden in Denemarken. Er is genoeg binnenwater, zoals het Ringkøbing Fjord wat enorm groot is. Het voordeel van Denemarken is dat het een schiereiland is, en je dus gemakkelijk bij de kust komt zonder dat het er druk is.

Ik ben zelf net weer van een vakantie ( wel appartement) maar zitten ook camping van oa de Roompot....aan Egmond aan Zee,ik vind het super daar,heerlijk bij zee en op loop afstand van gezellige centrum en mooie omgeving erom heen met veel groen met vele fiets routes oa in de buurt van Bergen...ik vind het een aanrader http://www.roompotparken.nl/vakantieparken/552221/egmond-aan-zee/?referer=ggle&gclid=COzg0-3tnqkCFUgf3godsDZFvg

Op een mooie plek achter de brede duinen van het waterwin- en natuurgebied Oranjezon, vlakbij het breedste en rustigste strand van Walcheren http://www.oranjezon.nl/ Lekker fris eigen sanitair!

Een van de waddeneilanden en mijn voorkeur gaat dan uit naar Terschelling

Probeer het eens in Zeeland! Voldoende water, leuke fietsmogelijkheden en heel veel kleine campings. Bijvoorbeeld Zoutelande? Overdag met de camper naar de Westkapelse Zeedijk of het Veerse Meer en 's avonds weer terug naar de kleine camping in de prachtige rustige natuur. Wel op fietsafstand van het 'vertier' als je dat zou willen zoeken.

Bronnen:
www.minicampingdevisser.nl/visser.html

Rond de Friese meren zijn prachtige campings te vinden en in Friesland zelf is het ook heerlijk fietsen. Toegevoegd na 1 dag: In Duitsland is misschien de Rursee een optie. Niet zo heel ver weg en een camping aan het water - én in het buitenland voor het vakantiegevoel. De Rursee ligt 202.9 km van Arnhem vandaan, om je een idee te geven van de afstand.

Bronnen:
http://www.camping-lutterbach.de/
http://www.friesland-campings.nl/nl/algeme...

misschien heb je hier iets aan. http://www.camperpunt.nl/overn_Dtsl.htm of kijk eens op een camperforum.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100