Kun je op de canarische eilanden met dolfijnen zwemmen?

Zo ja, op welk eilandje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ga zelf binnenkort naar gran canaria, daar heb je een dierentuin, palmitos park, en daar kan het voor 100 euro en je schijnt ook echt 'in het wild' met ze te kunnen zwemmen maar dan weet ik niet waar precies, je kunt eventueel wel bij reisleiding of iets dergelijks informeren

Ja dat kan, gewoon in de zee., maar niet vaak. Maar je kan ook met een bootje mee om de dolfijnen te zien en ermee te zwemmen. Heel soms kan het.. maar pas goed op! Er worden daar veel tochten met een boot georganiseerd om met dolfijnen te zwemmen..je gaat dan de zee op met een boot voor een paar tientjes, en dan is er nog een fotograaf (ook voor een paar tientjes), en ze verkopen er van alles lekkers (voor een paar euros..), en ze maken er een mooie show van. Ze bellen dan met 'iemand' die de dolfijnen heeft gezien, daar vaar je dan naartoe, en *Plop*.. weg zijn ze.. jammer .. net gemist. Terug naar de haven, fooi voor de bemanning, dure foto erbij etc. Slim zakendoen!

Ja, dat kan. In elk hotel, bij elk toeristisch bureau kan men een informatiefolder meenemen en dan contact opnemen met de inrichters van dergelijk evenement. Jan kan ook via de informatiebureautjes bestellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100