welke stad kun je het beste naar toe

keulen, Hamburg of frankfurt.

Wil wel goed kunnen winkelen en een beetje sightseeing hebben. :)

Toegevoegd na 9 minuten:
of munchen.. vergetenbij te zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou Keulen zeggen! Maar iedere mening is natuurlijk verschillend

Ik zou Keulen kiezen. Hamburg is een arbeidersstad waar niet veel te zien is. Frankfurt is mssn ook nog leuk maar Keulen is pittoresker. Winkelen kun je overal wel.

Munchen zou mijn voorkeur hebben, prachtige winkels in schitterende winkelpanden. Het OV is er perfect geregeld en er is naast shopping voldoende te zien. En Oostenrijk is naast de deur. Goede tweede is Keulen. Schitterende winkelstraat, een C&A met champagnebar, relatief dichtbij en lekker Kölsch bier in het restaurant bij de kathedraal. Frankfurt vind ik wat saai, maar als je van auto´s houdt is er wel een geweldig Porsche museum. Ook erg leuk winkelen is Berlijn. In het grootste warenhuis van Europa (KaDeWe) alleen al kun je met gemak een halve dag doorbrengen. Nadeel van Berlijn is dat er meerdere centra zijn, die lopend nogal ver van elkaar liggen, maar er zijn wel veel hop on and off bussen die je langs alle bezienswaardigheden brengen. Hamburg ken ik niet.

Ben pas in Hamburg geweest, en in tegenstelling tot wat eerder gezegd is, in Hamburg is veel te zien en te beleven, echt geen arbeidersstad hoor. Winkelen cultuur alles is er

Ik zou voor München gaan. Mooie stad maar het is wel een heel eind weg. Als je iets dichterbij zoekt is Keulen ook mooi. Frankfurt en Hamburg ken ik eerlijk gezegd niet.

Ha, die Jejaa; De Duitschers zelf noemen München ook wel het Milaan boven de Alpen. Lijkt me genoeg aanbeveling. Keulen op enige afstand als tweede keuze.

NYC <3 :P zowieso

Berlijn: vele malen interessanter dan Keulen, Hamburg, Frankfurt, Munchen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100