Ik ga in juli met mijn kleindochter van 11 jaar twee dagen naar Londen. Wie weet een voordelig overnachtingsadres in het centrum?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hi Hostels, de Engelse variant op Stay Okay. ´Jeugd`herberg voor zowel oud als jong als gezin. Veel plezier samen.

Bronnen:
http://www.hihostels.com/dba/list.php?lang=E

Het Chiswick Court Hotel en het Aquarius Hotel (horen bij dezelfde groep) kosten £45 per nacht voor een tweepersoonskamer. Da's goedkoper dan een tweepersoonskamer in een hostel, maar duurder dan een slaapzaal in een hostel - je zult zelf moeten bepalen wat je wilt. De kamers zijn wel erg klein, en je moet hopen dat je buren niet luidruchtig zijn, want het hotel is erg gehorig. Als je voor het Chiswick Court Hotel kiest, vraag dan naar kamer 4. Die ligt aan de achterkant van het hotel, het is veruit de rustigste kamer.

Bronnen:
http://www.aquariushotel.co.uk/rates.htm
http://www.chiswickcourthotel.co.uk/rates.htm

je kunt ook aanbiedingen bekijken op booking.com

Veel goedkope Londense hotels zijn echt troep. Ik heb wel eens in een hotel gezeten waar ik niet durfde te douchen. Kijk dus zeker op sites als tripadvisor of zoover wat er over een hotel wordt geschreven. Ik heb de laatste keer in Londen in Hotel Meridiana gezeten. Het is zeer basic, maar wel schoon en rustig. Ik kan het je aanbevelen.

Bronnen:
http://www.hotelmeridiana.co.uk/
www.tripadvisor.com
www.zoover.nl

Kijk eens op www.fflekkerweg.nl Daar zie je een heel hoofdstuk 'Hotels'. Mij laatst ook gelukt en nu gebruik ik www.fflekkerweg.nl aldoor Topsite!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100