Kan ik in Engeland betalen met mijn ING pas?

Ik ga dit jaar naar New Castle, Hiervoor wil ik graag weten, kan ik daar betalen met mijn gewone ING pas?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De pas van de ING werkt wereldwijd. De meeste winkels hebben een Maestro logo op hun deur staan. Weet niet of je een basispakket hebt of betaalpakket? Heb je een betaalpakket dan betaal je ook geen 2 euro kosten bij het geld opnemen bij een betaalautomaat. Je kunt er dan ook gratis een creditcard bij krijgen, altijd handig op vakantie om achter de hand te hebben!

Bronnen:
werk bij de ING

Volgens mij niet. Maar je kunt wel ongeveer overal pinnen bij banken, dus wat dat betreft geen probleem.

Als het een wereldpas is wel als het een pas is die alleen voor nederland geldt niet

Als er een Maestro logo op je pasje staat kun je in elk of de meeste landen pinnen bij banken dus dat is in ieder geval geen probleem!

Uiteraard, je kunt er wereldwijd mee betalen en geld opnemen, overal waar het Maestro- of PIN-logo staat.

Bronnen:
www.ing.nl/particulier/betalen/passen/beta...

Het kan inderdaad als je een wereldpas hebt, maar er komen wel extra kosten over heen. Het is misschien goedkoper om daar een bankrekening te openen. Toegevoegd na 11 uur: Ik bedoel dat er kosten overheen komen als je pint uit een automaat

Bronnen:
http://www.ing.nl/particulier/betalen/buit...

Bel voor de zekerheid even met de ING bank. De ING heeft meerdere pakketten, waarvoor de voorwaarden verschillen. Liever een keer teveel gebeld, dan problemen tijdens je vakantie

In principe zou je met je wereldpas overal moeten kunnen pinnen en betalen in winkels. Mijn ervaring is dat pinnen prima werkt. Maar betalen in winkels met je pasje, dat werkt niet overal goed. Veel winkels accepteren het pasje simpelweg niet, omdat ze het niet kennen, omdat ze het niet willen, etc. Maar een grote stad als Newcastle zal echt wel voldoende pinautomaten hebben.

Ja dat zou moeten kunnen, ik heb echter wel op diverse locaties (Schotland) problemen gehad met het betalen in winkels met de nwe pas van de ING (chip). Ik zorgde er dan ook maar voor dat ik iets meer cash geld op zak had en had een creditcard bij me.

Ja maar soms weigert die, toen ik in Londen was deed die het wel bij veel winkels en in pinautomaten maar niet bij de metro en kleine avondwinkeltjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100