Bij Ryanair betaal je normaal 40 € om een muziekinstrument mee te nemen, maar als dit nu in de gratis handbagage past, moet je het dan ook betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee inderdaad alles wat toegelaten is en erin past is gratis. Een hondje daarentegen moet aangegeven worden voor vertrek en onder de 5 kg zijn ze bij de meeste maatschappijen gratis boven op de handbagage.

nee. alles wat in de handbagage past is gratis. je kan zelfs je hondje gratis meenemen in de handbagage als deze erin past.

Dan is dat je 1 stuk gratis handbagage maar let op dat een schoudertas al als handbagage wordt gezien dus alleen je muziekinstrument meenemen

1 stuks handbagage is 1 stuks handbagage. Of dit nu een laptop, reiskoffertje, actentas of muziekinstrument bevat, maakt Ryan (en overige maatschappijen) niets uit. De maximale afmetingen voor handbagage zijn: 55x40x20 cm. Alles binnen deze afmetingen is dus oke. Overigens doen ze echt niet moeilijk als je behalve 1 stuks echte handbagage ook nog een heel klein (hand)tasje bij je hebt met bijv je portemonnee, telefoon of iets te eten erin.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100