Wat is dit telefoon nummer ? +888888 ?

ik mis net een oproep op mijn mobiel en zie dit nummer staan +888888 , probeer terug te bellen maar het nummer bestaat niet !! wat is dit voor vreemd nummer ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je je eigen netnummer ervoor zet, kun je via de nummerzoeker opsporen of daar wellicht een bedrijf achter zit o.i.d.

Bronnen:
http://www.nummerzoeker.com/

Kijk maar uit! Een paar maanden terug is een collega ook gebeld door een vreemd nummer, wat later ook telefoonzwendel bleek te zijn! Hij belde ook terug en kreeg niemand te pakken en al snel bleken veel mensen hoge rekeningen gekregen te hebben die wel verbinding kregen.

Dit zou het nummer kunnen zijn van iemand die met Skype belt en nog niet zijn of haar eigen nummer aan het profiel heeft toegevoegd. Skype voegt zelf een caller ID toe in dat geval.

1 ding +88 wordt gebruikt bij VOIP/IP telefonie en bevat uit mijn hoofd 11 cijfers Dit nummer wordt vaak gebruikt bij bedrijven. Daarnaast geef ik het ook nog een keer aan, als je door een vreemd nummer wordt gebeld of gesmst met een vreemde boodschap. Reageer dan nooit!! Als het belangrijk is dan belt men wel terug. In dit geval vind ik het telefoonnummer heel kort en onbetrouwbaar en ga er vanuit dat dit een IP telefoonnummer is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100