Welke mobiel kan ik beter kiezen, HTC touch pro 2 of Samsung Galaxy S?

De Touch pro 2 heb ik al, alleen ik zit te twijfelen om de Samsung Galaxy S te nemen na alle positieve reviews.

Ik hoop eigenlijk op mensen die zelf een Samsung Galaxy S hebben of mensen die werken in de telefonie 'wereld' die mij hier antwoord op kunnen geven.

wat ik zoek in een mobiel is eigenlijk vooral: communicatie en apps. Muziek, evt en films, agenda.

Dat hebben ze allebei wel, maar omdat ik mij toch begin te ergeren aan de grootte van de PRO, zoek ik dus nu naar een andere.


... Kan ik beter bij mijn huidige blijven? Of de Galaxy kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb zelf de samsung galaxy, i kvind het echt een wereldding, maar dat is mijn mening. hij is wel groot met zijn 4 inch scherm, dus daar moet je wel aan wennen. ik ga je niet zeggen welke je moet nemen, want dat is je eigen beslissing. ik kan alleen nog geen nadelen vinden aan mijn galaxy, behalve de 1-2 dagen lange battarij, maar dat hangt ook van je gebruik af, en hebben tegenwoordig bijna alle mobielen wel. succes! Toegevoegd na 2 minuten: ik heb zelf deze zelfde 2 mobielen overwogen, maar de touch pro 2 heeft een qwerty die maar met kleine scarniertjes vast zit, geen optie voor veel gebruik lijkt me, er zit standaard een 2 jarig abbo bij en dat zal hij in mijn geval niet redden.. Toegevoegd na 15 minuten: over dat gebruik trouwens, ik heb hem nu vandaag precies een maand waarvan 1 week op vkantie was en dus eigenlijk uit had gezet voor de zekerheid tegen exstra kosten :$ ik gebruik hem eignelijk heel veel, zodra je hem hebt krijg je al snel het " evne opzoeken" verhaal, ik raad hem zeker aan, trouwens hij is heel licht. en de samsungservice heb ik nog nooit hoeven bellen gelukkig!

Tja, het is een persoonlijke overweging. Wanneer je een multimedia type bent, heeft de samsung, omdat er Android op draait, meer mogelijkheden. Ook beschikt de samsung daarom over de market, waar duizenden apps instaan. De app's voor Hyves, facebook, twitter e.d. zullen er net wat mooier uitzien en makkelijker en fijner werken op de samsung. De agenda van Android is ook ideaal. Het synchroniseert automatisch met je Google agenda, welke je weer automatisch kan laten synchroniseren met outlook. Bij Windows Mobile zit je in dat geval vast aan een (dure) exchange account. Eigenlijk is Windows Mobile een beetje aan het afsterven. De oude gebruikers schakelen over naar andere OS'en, namelijk Blackberry, iOs (iPhone) en Android. Echter geef ik de HTC touch pro 2 als toestel meer overlevingskansen, aangezien HTC toestellen vaak veel steviger zijn dan samsung toestellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100