Hoe is het mogenlijk dat UPC mijn telefoonnummer kan geven aan een ander???

sinds kort heeft iemand anders mijn telefoonnummer gekregen. Wij kunnen niet meer bellen of gebeld worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

jazeker. recent ook beleefd! er was sprake van nummerverwisseling, gewoon een fout! ipv 38 op het end 28 geporteerd van kpn naar upc terwijl dat echt niet de bedoeling was. intussen bijna 3 weken zonder vaste lijn het 'eigen' nummer moest opnieuw aangevraagd errug vervelend. Toegevoegd na 4 minuten: en: een ander had dat nummer en kon gebeld worden. zowel kpn als ups zeiden slechts sorry sorry inmiddels wel onbereikbaar via vaste lijn. Toegevoegd na 7 uur: UPC had de fout gemaakt en KPN opdracht gegeven nb.

Als je nog gewoon een contract hebt met UPS en netjes je rekeningen betaald, zou dat inderdaad niet mogen kunnen. Direct je beklag doen bij UPC (via mobiel ;-)

Foutje!!! Bedankt!!! Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Neem contact op met UPC en zij zullen hun fout ongedaan maken.

Misschien hebben ze een kabeltje verwisseld met die van je buren ? wie heeft nu je telefoon nummer, je buren wellicht ? als het iemand helemaal ergens anders is kan het en foutje in de hoofdcentrale zijn Als het een kabel probleem is het snel op te lossen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100