Is het mogelijk om via telefoon muziek te luisteren zonder dat het internetdata kost of geheugen op je telefoon, bijvoorbeeld via iCloud?

Dus in feite offline muziek luisteren zonder dat het extra geheugen op je telefoon kost, maar enkel iCloud geheugen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De oplossing hiervoor is de Wi-drive van het merk Kingston. Dit is een externe opslag met ingebouwd access point. Je kunt er muziek opslaan en verbinding mee maken net als met een normaal netwerk. Een wachtwoord is niet nodig.

Bronnen:
http://nl.hardware.info/reviews/3021/kings...

Geheugen heb je altijd nodig. Wel kun je thuis via wifi verbinding maken met het internet; dat gaat niet van je bundel af. Dan kun je "gratis" luisteren, dat zit in de kosten van je vaste internet thuis.

Ja dat is bij de meeste telefoons mogelijk via de ingebouwde FM radio. Soms moet je oortjes aansluiten die dan gelijk dienst doen als antenne.

Je kan eventueel een SD kaartje Kopen (indien je geen Iphone Hebt) Een Nas Is ook een Optie zowel Apple Als android en dan kan je je PC/Laptop/tablet aansluiten (zijn wel wat prijziger dan een SD kaartje En je kan als je apple hebt en minder wilt uitgeven kan je gewoon de een Lichtning van apple to SD card kopen http://www.janox.nl/Webwinkel-Product-24775095/5-in-1-Camera-Connection-Kit-voor-iPad-Mini-iPad-4-&-iPad-Air.html?gclid=CjwKEAiAhPCyBRCtwMDS5tzT03gSJADZ8VjRC0Vn-7fFzwPqvsgOckqGc3YWrycO9wRqa5ERCT23SBoC4jfw_wcB

Misschien zou je bluethooth kunnen gebruiken. Daarvoor kun je een geluidsbox kopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100