Mijn iphone 5 is gecrasht. Wat te doen?

Hoi!

Mijn iphone 5 is net gecrasht. Hij begon eerst vast te lopen na een update van Instagram. Daarna werd het scherm ineens zwart. De telefoon reageert soort van nog wel, als ik bijv het geluid aan/uit zet (want dan trilt 'ie), en ook als ik de oplader in de telefoon doe trilt 'ie ook. Nog iets is dat als ik de telefoon koppel aan mijn computer en itunes probeer te openen, herkent de computer wel dat er iets wordt aangesloten, maar de iphone kan niet worden geidentificeerd worden door itunes. Daarnaast komt er ook nog eens bij dat mijn powerknop het niet doet.

Iemand enig idee wat te doen en of het uberhaubt nog te redden valt? Mijn dank is groot!

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan je hem gewoon aan en uit doen ? probeer de recover modus waarschijnlijk was je telefoon geheugen helemaal vol ? volgende stap zou zijn hem in DFU modes te krijgen als recovery niet werkt

Bronnen:
http://www.iphoned.nl/tips/iphone-herstelm...

Je zou een hard- reset kunnen doen. Misschien werkt dat. Houd de uitknop en de thuisknop 10 seconden lang ingedrukt en hij springt vanzelf uit zonder bevestiging. Als je hem daarna weer aan doet zou het goed moeten zijn. Als dat niet lukt is het misschien verstandig om naar een Apple Store te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100