Hoe kan je foto's van je oude simkaart naar je nieuwe simkaart overzetten?

Ik heb een aantal vragen over mijn simkaart (en sim-only-abonnement).

Ik zit er aan te denken om een nieuwe telefoon te kopen, met een sim-only-abonnement van Simpel. Als ik het goed begrijp krijg ik dan uiteraard een nieuwe simkaart. Mijn vraag is dan, zoals hierboven al staat, kan je foto's van je oude simkaart op je nieuwe simkaart overzetten? Zo ja, hoe?
En kan dit ook bij sd-kaarten (dus van sd-kaart naar sd-kaart)?

Ook heb ik de volgende vraag:
Kan je naast het sim-only-abonnement ook (voor het geval dat) nog gewoon beltegoed op je simkaart zetten? Dus bijvoorbeeld 10 euro, in het geval dat je de belminuten in je abonnement hebt opgemaakt, maar dat je voor een noodzakelijk iets moet bellen?

En tenslotte mijn laatste vraag:
Als je een sim-only-abonnement hebt met 50 belminuten en 1000 MB + onbeperkt sms, betekent dat dan ook dat je in het buitenland gewoon kunt internetten?


Alvast bedankt voor uw antwoord!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op een sim-kaart kunnen geen foto's gezet worden, de sim bevat naast de benodigde informatie voor jouw abonnement alleen ruimte voor jouw contacten en soms wat sms-berichten. Foto's kun je wel overzetten als de telefoons beschikken over een apart sd-geheugenkaartje, die hebben wel genoeg geheugenruimte. Toegevoegd na 14 minuten: Als de telefoons hetzelfde model sd-kaart ondersteunen dan kun je de oude kaart in de nieuwe telefoon steken, dan heb je alle foto's op de kaart direct op je nieuwe telefoon beschikbaar. Met een sim-only abonnement kun je niet apart beltegoed kopen, bij overschrijding van jouw bundel wordt gewoon meer geld in die maand afgeschreven. Die belminuten zijn wel iets duurder dan de minuten binnen de bundel. Vooral gebruik in het buitenland valt buiten de gewone bundel, dat wordt dus apart tegen hogere tarieven berekend. Sommige aanbieders hebben speciale buitenlandbundels die je apart bij kunt kopen zodat de kosten binnen de perken blijven. Als je zondermeer met jouw Nederlandse abonnement in het buitenland gaat bellen en internetten dan gaat het heel snel duur worden, je krijgt dan aan het eind van de maand een hoge rekening. Dat is ook de reden dat je in het buitenland dataroaming uit moet zetten, internetten zonder gebruik van buitenlandbundel is duur!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100