Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe ontgrendel ik mijn note 3 met wachtwoord?

Ik heb vandaag avg mobile gedownload, daarmee kan ik op afstand mijn telefoon vinden en vergrendelen, ik had nog geen vergrendeling op mijn note 3 (alleen dat je moet vegen) en toen stelde ik via avg in dat mijn telefoon vergrendelde, (om uit te proberen of het werkt) toen had ik die vergrendeling ontgrendeld en kreeg ik plots een wachtwoord veld van mijn telefoon zelf, maar ik heb helemaal geen wachtwoord ingesteld en het wachtwoord van de avg vergrendeling werkte ook niet, en ik heb ook niet na zoveel keer fout wachtwoord dat je kan inloggen met je google account, wat moet ik nu? een hard reset kan maar dan ben ik wel al mijn gegevens en bestanden kwijt waar ik niet zo blij mee ben. iemand een antwoord?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Telefoons
845
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
je kan inloggen met je google account anders even klantenservice van samsung vragen
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
ik heb precies het zelfde gedaan,
je moet je telefoon te verbinden met de
computer en proberen de avg app te verwijderen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

"0000"? meestal het standaard wachtwoord

Om je telefoon op afstand te kunnen vinden kun je ook android apparaat beheer downloaden of airdroid, werkt een stuk beter dan AVG.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding