waar kan ik goedkoop een sim only abonnement kop?

An ik een simonly abonnement afsluiten en voor alleen onbeperkt internet? (Wat nog redelijk snel is denk aan bv youtube,facebook etc.) En kan ik dan smsen en bellen van mijn prepaid? Waar is dat dan het goedkoopst en waar moet ik op letten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou zelf voor de abbonementen van simyo gaan. In de bron staat de link naar de website. Voor 15 euro heb je al een heel leuk abbonementje. Let wel altijd op de aansluitkosten (in dit geval 15 euro) en op de kosten voor het nummerbehoud. Bovendien wil jij snel internetten dus zou ik voor het kpn netwerk gaan. Deze geeft ook de meeste dekking. succes met de keus.

Bronnen:
https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen

Hier heb ik er 1 gevonden, +1000mb onbeperkt internet, 10.000minuten bellen en 10.000 smsjes voor 32.50Euro per maand. Bestellen kan je via deze link. http://www.voordeelmobiel.nl/mobiel.nl/?tt=4756_12_75899_ Klik vervolgens onder nieuwe Sim Only op KPN. Dan zie je deze actie staan tussen de lijst :-)

Er zijn super veel sites waar je dat kan vergelijken. Probeer eens in Google "sim only vergelijken" of iets in die trant. Dan kan je je goed oriënteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100