is mijn nummer geblokkeerd? wanneer ik bel gaat de telefoon 4 keer over en dan op voicemail

Wat ik verneem is dat wanneer iemand je nummer geblokkeerd heeft (iphone5) dat je een in gesprek toon krijgt of meteen voicemail. Echter wanneer ik bel gaat dectelefoon 4/5 keer over dan vm.

Toegevoegd na 1 uur:
Ik weet niet of helemaal duidelijk ben geweest. Het gaat erom dat ik wil weten of ik geblokkeerd ben door een vepaald persoon. Als ik die persoon bel gaat de telefoon van die persoon 4/5 keer over en dan op voicemail.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je telefoon zou niet geblokkeerd moeten zijn, wat ik dan meestal krijg is zoals je al zegt de voicemail. Ik weet niet erg veel van Iphone's, maar het is niet erg normaal dat als je telefoon over gaat dat hij dan geblokkeerd is. Succes nog!!

Het is normaal dat wanneer je je voicemail aan hebt staan je foon vaak maar 4x overgaat en dan gelijk je voicemail aanschiet. Als je dat niet wilt kan je je voicemail uitzetten, maar je bent niet geblokkeerd hoor.

Het klopt dat je meteen de voicemail krijgt, of de in gesprek toon, wanneer je bent geblokkeerd. Misschien is degene die je probeert te bellen een paar dagen weg (naar het buitenland?), of is zijn toestel kwijt? Als jij eerst de andere kant 4-5 keer hoort overgaan en daarna pas de voicemail krijgt, ben je niet geblokkeerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100