Twee dezelfde telefoons: het telefoon-geheugen verschilt! Weet iemand hoe dit komt?

Mijn zusje heeft dezelfde telefoon als ik. Wij hebben allebei een Samsung Galaxy Y. Ik heb alleen Whatsapp en Snapchat, en mijn telefoon zeurt over te weinig geheugen. Zij heeft wel 10 apps, en haar telefoon zeurt daar nooit over! Kan iemand helpen, of weet iemand hoe dit komt? Dank u!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het kan aan twee dingen liggen 1. je hebt heel veel data opgeslagen op je mobiel: elke app gebruikt data om dingen in op te slaan. mijn whatapp heeft bijvoorbeeld wel voor 40MB aan data! 2. je zusje heeft alles op een sd kaart staan. de apps staan dan op een sd-kaart en niet op het interne geheugen. als je last van nummer 1 hebt doe als volgt: druk op je icootje dat er te veel in gebruik is, druk een app aan, druk op datagegevens wissen (naast verwijderen) en je verwijderd data van de app. als je dit bij meerdere apps doet, gaat op een gegeven moment het icoontje we en heb je weer genoeg om je mobiel weer normaal te functioneren. let wel op als je data verwijderd dat alle save bestanden van een spelletje verwijderd wordt. ook al je whatapp gesprekken worden verwijderd van je whatapp en je moet opnieuw je telefoonnummer dan invoeren

Misschien ligt het aan je SD kaart. Als het bij de telefoon van je zusje automatisch wordt verplaatst naar je SD kaart en die van jou niet.

Dit zou kunnen komen door automatische updates van de telefoon. Het kan zijn dat jij een update hebt gehad voor android op je telefoon. Elke keer als je een nieuwe android versie krijgt, word android groter en neemt deze dus meer geheugen in beslag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100