Goede tekst voor de Voicemail?

Ik wil mijn voicemail opnieuw inspreken, ik wil geen humor teksten maar net en zakelijk, kan iemand mij aan goede teksten helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

het spijt me, ik ben er even niet zou u later eens willen terugbellen? danku en nog een fijne dag!

Hallo, dit is de voicemail van aritocat. Ik kan momenteel uw oproep niet beantwoorden. Laat een boodschap achter na de pieptoon en ik bel u terug.

Hallo, dit is de voicemail van (naam), ik ben er even niet maar als je na de piep je naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. makkelijk en efficiënt gr

'Dit is de voicemail van Aristocat. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Na de toon kunt u een bericht inspreken, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.' Dat is netjes en duidelijk. Eventueel kan je aangeven dat iemand ook een SMS of email kan sturen.

U bent verbonden met de voicemail van .... Momenteel ben ik niet bereikbaar. U kunt een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten. Zodra het mogelijk is bel ik u terug.

Hallo, u bent verbonden met de voicemail van Aristocat. Ik kan u momenteel niet te woord staan. Probeert u het later nog eens of spreek een boodschap in na de toon. Dank u wel.

Kijk hier nog 26 meningen.! http://www.goeievraag.nl/vraag/leuke-zin-zeggen-voicemail.29443 http://www.goeievraag.nl/vraag/goede-manier-voicemail-spreken.37483

goedendag ,U luistert naar de voicemail van aristocat ,ik kan op dit moment u niet te woord staan. Wilt U na de pieptoon een boodschap in spreken? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.piiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeep

Goedendag, dit is de voicemail van .... als het dringent is laat dan een nummer achter dan bel k je zo snel als mogelijk terug

Goedendag, dit is de voicemail van ..., ik ben op het moment niet bereikbaar. U kunt na de piep uw naam, telefoonnummer en reden van het bellen in spreken of het later nog eens proberen. Ik ben het best bereikbaar tussen (16-18)... piep.

Wat mijn zoon heeft, korter en zakelijker kan bijna niet: Hallo, met .... Na de piep! Toegevoegd na 1 minuut: Het is in ieder geval niet on-netjes....-:)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100