kan je mobiel je simkaart beschadigen?

ik heb een samsung galaxy young ( zo'n anderhalf jaar) met een simkaart die ik al zo'n drie jaar heb. Ik heb nooit problemen gehad met de simkaart in mijn vorige telefoons. Nu heb afgelopen drie maanden problemen met mijn simkaart. Vanaf vandaag is het helemaal afgelopen want ik kan er nu helemaal niks meer mee want er wordt aangegeven dat ik een simkaart moet plaatsen als ik deze erin heb zitten. Ik heb er ook nog ongeveer 20 euro op staan. Is mijn simkaart nu door de telefoon kapot gegaan en moet ik dan een nieuwe telefoon kopen? Of heeft er iemand andere tips/oplossingen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt proberen het goudkleurige deel voorzichtig schoon te maken met een droog doekje. Ook kun je proberen een paar keer opnieuw de kaart in te brengen. Als je zeker weet dat ie er op de goede manier in zit, juiste kant boven, links, rechts. En hij doet het niet: Dan is ie mogelijk stuk. Die van mij ging kortgeleden na 12 jaar gebruik, en vele malen verwijderen, stuk. Die 20 euro, kun je proberen terug te krijgen, door hem op te sturen

Ja , dat kan ! Bij het in en uit halen of gewoon !? Ik zelf heb dat ook meegemaakt . Zit je sim er eenmaal goed in blijf er dan van af , zeker met je vingers niet aan het koper kleurige vlak komen. Wat afgezegd neem snel contact op met je provider .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100