Mijn mobiel is gevallen en het scherm is kapot. Wat moet ik doen?

Eergisteravond is mijn mobiel uit mijn zak gevallen omdat hij er niet goed in zat. Mijn hele scherm is gebarsten, maar hij doet het gelukkig nog wel. Gisteren ben ik naar een winkel geweest om te vragen hoeveel het kost om het te repareren, en het kost €100,-. Dat vind ik te duur, dus dat doe ik niet. Is er een andere mogelijkheid, bijvoorbeeld bij de inboedelverzekering. Mijn mobiel zelf is niet verzekerd. Ik heb m'n mobiel nog maar twee maanden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je een touchscreen gsm? Kun je niet goed meer lezen wat op het scherm staat? Als bij 1 van die vragen het antwoord ja is, raad ik je aan een nieuwe gsm te kopen, of om die 100 euro te betalen. Er is weinig kans dat je je gsm terug betaalt krijgt, aangezien jij zelf de schade hebt veroorzaakt. De inboedelverzekering betaalt alleen terug als het bv door een defect komt.

Ik heb goede ervaringen met http://www.gsm-paradise.nl/iPhone-reparaties

Je kan met iemand afspreken dat die gene tegen z'n verzekering zegt dat diegene het heeft laten vallen en dan betaalt zijn verzekering dat. Ik weet niet zeker of dat met jou mobiel ook kan maar mijn moeder heeft hetzelfde gedaan.

Zelf hele goede ervaringen met https://www.ireparatieservice.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100