Hoe kan ik mijn telefoon aansluiten op mijn stereo/boxen?

Ik heb iets gehoord over jack-kabels?

Ik wil gewoon die muziek op mij telefoon ook kunnen afspelen op de boxen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal heeft je speakerset een AUX 3,5mm vrouwelijke jack aansluiting. Met een 2x mannelijke jack kun je dus je telefoon aansluiten aan je speakerset. Zit er een versterker tussen met tulp aansluiting (rood/zwart) dan kun je een tulp naar 3,5 mm jack mannelijk kopen.

Je kan van je koptelefoonuitgang van je telefoon naar de microfooningang van je stereo. Dat kan met een 3,5 naar 3,5 mm jack-kabel. Misschien dat je nog verloopstuk nodig hebt van 2,5 naar 3,5 mm bij je telefoon. Let wel: je koptelefoontje van je telefoon heeft nog een "ring" voor de microfoon; je zult dus naar je stereo het stekkertje er niet volledig moeten indoen... gewoon even proberen. Toegevoegd na 36 seconden: http://www.amazon.co.uk/3-5mm-Stereo-Jack-Plug-1-2M/dp/B00077DC3S (ook verkrijgbaar bij elke electronicazaak)

Die boxen moeten dan wel hun eigen versterker hebben, als het een pc setje is, ziet er meestal een signaal kabel met een mini jack aan(zoals als de meeste koptelefoons) die kan je zo in de meeste gsm's prikken, is het een losse(hifi)versterker, dan heb je een mini jack naar tulp nodig, de tulp prik je op tape of aux in. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100