Waar kan je een iphone 5 abonnement afsluiten voor max 30 pm?

Ik wil graag een abbo voor iphone 5, met ongeveer 100 bel/sms en 500 mb internet, weet iemand waar ik deze voor max 30,- kan afsluiten?
ZONDER LOS TOESTEL!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind de bovenstaande antwoorden een beetje misleidend, bij Hi heb je bv een lease constructie, het toestel is dus niet van jou (wil je het na afloop van je abonnementsperiode houden dan moet je extra betalen). Ik zie bij Hi ook helemaal geen abonnement van 15e/maand. Wel een abonnement waarbij je het 1e jaar 30e/mnd betaalt en daarna 60e/mnd! Je geeft aan dat je geen los toestel wilt, ik neem aan omdat je niet in 1x zoveel geld uit wilt geven. Bedenk wel dat dat uiteindelijk duurder uitkomt! Wil je wel een aanvullend bedrag uitgeven? (bv bij T-Mobile betaal je een extra bedrag bij de start van je abonnement bij aanschaf van een iPhone)

Bronnen:
http://eensim.nl/blog/iphone-5-met-sim-onl...
http://www.hi.nl

U kunt alle iphone abonnementen vergelijken op www.goedkoop-iphone.nl

Bronnen:
http://www.goedkoop-iphone.nl/goedkoopste-...

Hoi, Hi.nl heeft momenteel een actie waar je het eerste jaar slechts de helft voor je abonnement betaald - per maand. Je komt dan uit op zo'n 15 euro per maand, en je hebt de iPhone 5. Naar mijn idee is dat een hele goede deal. Er zijn genoeg andere abonnementen waar je voor minder dan 30 euro per maand een iPhone 5 kunt kopen als ik zo op verschillende websites kijk.

Bronnen:
http://www.goedkoopiphonekopen.nl/iphone-5-kopen/

Er is maar één correct antwoord: Als je niet als je niet bereid bent een flink bedrag bij te betalen voor het toestel, kan het gewoon niet. De iPhone behoort tot de duurste toestellen van het moment, en het is nooit zo geweest dat die toestellen met dergelijke abonnementen gratis kwamen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100