Ik wil geen internet op mijn mobiel, Nokia C300, wat moet ik doen?

Mijn mobiel geeft steeds een G aan en dat zorgt ervoor dat mijn beltegoed snel opgaat. Ik weet niet hoe ik dit uit moet zetten en ik kan blijkbaar ook niet inloggen bij mijn provider (kruidvat). Heeft iemand het antwoord hoe ik het uit kan zetten? Eerder had ik namelijk alleen maar wifi/WLAN verbinding en nu beide, maar toch gaat mijn beltegoed eraf.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt ook gewoon bij de internet instellingen een naam met een letter veranderen, de zgn apn ( toegangspunten ) bewerken. Je verandert simpelweg iets door er een letter aan toe te voegen, en kiest dan voor opslaan. Gegarandeerd dat je geen mobiel internet meer hebt, en zodra je weer mobiel internet wilt ga je weer naar het toegangspunt, verandert het weer naar oorspronkelijke en het is weer opgelost.

Dit vind ik met even googlen ga naar 'menu', dan naar 'instellingen', dan naar 'connectiviteit'. Even naar beneden scrollen, en dan naar 'WLAN, daar weer naar 'internetverbinding'. Selecteer dan 'eerst vragen'. Bij 'WLAN zoeken' de optie op uit zetten. Als je nog verbinding hebt moet je die nog even verbreken. dat doe je bij 'beschikbare WLAN's' Bij diegene waar je mee verbonden bent staat er dan onder: Vrb.verbr. (verbinding verbreken) Als je niet verbonden bent staat er onder: Vrbndn (verbinden) Toegevoegd na 4 minuten: Sorry een foutje van mij hier hebben ze het over de wifi (waar hij dus wel op mag) maar bij de "Connectiviteit" staat daar iets van roaming? Dit is een optie die je moet uitschakelen

Bronnen:
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=...

Even bellen met de provider. Zij kunnen het 'roamen' uitschakelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100