Bij de Aldi is (morgen) een smartphone in de aanbieding. Is dit een aanrader?

Toegevoegd na 5 minuten:
en is het verstandig om de Micro-SD-kaarten 8 GB
er bij te kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aldi heeft altijd interessante aanbiedingen op dat vlak te koop! De 'massa' waarin ze het kunnen aanbieden is jouw voordeel...

kwam net op TV is de beste in zijn soort.

De spullen die de Aldi verkoopt zijn altijd prima, MAAR Ik heb de telefoon zelf gehad, en ik was daar zeeeer ontevreden over. Deze telefoon, werkt na enkele weken zeer traag, loopt vaak vast. en bij mij was binnen één maand de bluetooth kapot. Ik heb op internet gekeken en het bleek dat deze problemen niet alleen bij mij voor kwamen, maar er meerdere mensen waren met dezelfde klachten. Dus ik raad het af.

Deze telefoon ziet er qua specificaties zeer goed uit voor zijn prijs. Alles is vrij standaard. Je moet natuurlijk nog steeds zelf weten wat je van plan bent met je telefoon en op basis daarvan beslissen. Hetzelfde verhaal met het Micro-SD kaartje. Als je van plan bent je gsm te gebruiken om veel foto's te trekken en muziek op te zetten dan is dit een verstandige aankoop, maar als je dit niet van plan bent dan heb je het kaartje niet nodig. Ik zie wel dat er slechts 512 MB beschikbare opslagruimte voorzien is, wat niet erg veel is, dus extra ruimte van dat kaartje zal normaal gezien wel handig zijn. Indien je van plan bent om 2 Simkaarten te gebruiken is deze telefoon zeker een verstandige aankoop, aangezien het aanbod op dit vlak vrij beperkt is.

Bronnen:
http://technieuws.com/tweede-levering-aldi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100