Hoeveel MB heb je ongeveer per maand nodig voor je telefoon, als je alleen Whatsapp gebruikt?

Thuis heb ik Wifi, en het gaat om ongeveer 5 uur per dag dat ik het via "gewoon" internet ga gebruiken.

Ik weet dat het afhankelijk is van de hoeveelheid berichtjes die je stuurt. Uiteraard doe ik zoveel mogelijk vanuit huis, en ga sowieso geen foto's of andere bijlage's via een andere manier dan Wifi versturen.

Via het abo dat ik wil, heb ik de keuze uit:
50 mb
200 mb
300 mb
500 mb
1000 mb

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan als je ECHT alleen whatsapp d de 50 MB nemen. maar dan kan je geen filmpjes kijken of even googlen als je geen wifi hebt Ik verbruik ook vrij weinig, en doe alleen FB Whatsapp. En doe dan ongeveer 50 a 100 mb per maand. Tip: Er is een app waar je kan zien hoeveel MB je verbruikt. Wanneer of het wifi mb of mobiel internet mb is. En aan welke apps. Als je HI hebt moet je bij de playstore zoeken naar "mb status" dan je provider opzoeken en die downloaden Die app kost ook maar heel weinig kb zelfs, dus no worries Conclusie: Als je 2 jarig neemt, zou ik 200 mb. Voor 1 jaar 50 mb, want misschien komen later meer mb verbruikende apps die je ook wilt hebben ;)

voor alleen watsappen en een keer facebook kijken heb je voldoende aan 200mb zelfs minder. heb 50.000 watsaps verstuurd en dat is 400mb zegt mijn iphone.. en ik neem aan dat je per maand geen 25.000 watsaps verstuurd

Als je alleen whatsaapp gebruikt is 500 meer dan genoeg.

Ik zou voor die 200 gaan, dan zit je zoieso wel veilig. Ik heb ook een 200 datagebruik per maand. Met whatsapp ping en soms internet en eenmaal thuis via wi-fi kom ik de laatste dag van de maand uit op nog 25mb over. Ik krijg ook optijd een smsje als ik nog maar 25mb over heb.

Ik gebruik ongeveer het zelfde, en ik check Facebook, Twitter en mijn mail en whatsapp (thuis via WifI) En ik heb 300 Mb en ben er nooit overheen gegaan. Ik raad 300 aan, voor als je toch iets anders moet gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100