Waarom kan ik Spotify niet beluisteren op Blackberry terwijl ik onbeperkt internet heb?

Ik heb onbeperkt internet met T-Mobile. Ik heb internet via UPC, en op de laptop kan ik wel alles afspelen op spotify, maar niet op de telefoon. In het begin wel, maar op de blackberry moet ik toch betalen en spotify premium kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat je onbeperkt internet hebt, is niet de reden waarom Spotify niet werkt. Zoals je hebt kunnen lezen op de Spotify-website, is Spotify op de computer gratis (met reclame en bepaalde limieten). Wanneer je op een smartphone Spotify wilt gebruiken, moet je €10 in de maand betalen. De applicatie is gewoon gratis, maar de applicatie werkt pas als er met een Premium-account wordt ingelogd.

Waarschijnlijk heb je een trial gedownload, vandaar dat je nu ineens moet betalen en spotify premium moet kopen. Ik zou even controleren of dat klopt, en anders kan je op zoek gaan naar een gratis versie ipv een trial versie, want die is maar voor een paar dagen en een gratis versie niet, dat is voor langere tijd. Toegevoegd na 1 minuut: Want als je een trial hebt, dan houdt het op na een bepaald aantal dagen, en werkt de app niet meer. En krijg je idd de mededeling dat je hem moet kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100