Wat is het verschil tussen Iphone 4s en Iphone 4 en Iphone 3G?

weet iemand het verschil tussen als die verschillende Iphones en kan dit in een paar woorden uitleggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De iPhone 4S is sneller door de nieuwe processor. De camera van de iPhone 4S is 8 MP, van de iPhone 4 is dat 5 MP en de 3GS heeft een 3,2 MP camera. Het scherm van de iPhone 4S is mooier en beter dan in de andere iPhones. Siri is toegevoegd aan de iPhone 4S. De prijzen kunnen er natuurlijk ook nog toe doen. Op http://www.iPhoneweb.nl heb ik een overzichtje voor je gevonden. iPhone 4S prijzen overzicht: http://iphoneweb.nl/iphone-4s-kopen iPhone 4 prijzen overzicht: http://iphoneweb.nl/iphone-4-kopen iPhone 3GS prijzen overzicht: http://iphoneweb.nl/iphone-3gs-kopen Succes met je keuze! P.S. De toestellen zijn ook simlock vrij verkrijgbaar, op dezelfde website vond ik ook daar top-5's van: iPhone 4S simlock vrij - http://iphoneweb.nl/losse-iphone-4s iPhone 4 simlock vrij - http://iphoneweb.nl/losse-iphone-4 iPhone 3GS simlock vrij - http://iphoneweb.nl/losse-iphone-3gs

Bronnen:
http://www.iPhoneweb.nl

iphone 4s is sneller betere camera en mooire scherm en is de snelste van allemaal

Iphone 4S beschikt over een betere processor dan de Iphone 4, ook heeft de 4S Siri, software waarmee je met je stem dingen kan besturen en vragen. De camera is van 5MP naar 8MP opgeschroefd. Ook de antenne (het zwarte streepje) is van de bovenkant naar de linker zijde verplaats.

Groot verschil tussen 3g (en 3gs) en 4 is het beeldscherm. 4 heeft een retina beeldscherm met een veel hogere resolutie. Hierdoor is alles veel scherper en helderder. En bij elke nieuwe versie zijn dingen zoaks camera, processor ed weer sneller. Persoonlijk vind ik het verschil tussen 4 en 4s niet echt groot, zeker als je het prijsverschil bekijkt. Tussen 3 en 4 daarentegen wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100