welk is een goede smartphone voor te surfen via wifi en redelijk wat muziek op kan zetten of spellen?

iemand een suggestie aub?

Toegevoegd na 1 uur:
ik heb een iphone 3GS 32gig maar ben deze een beetje beu dus ga deze ff aan de kant leggen en wil graag eens iets anders!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- een iPod touch kan dat allemaal prima, maar kan niet bellen. - een iPhone kan dat allemaal prima, en ook nog bellen, maar is prijzig. - een Android telefoon (bijvoorbeeld samsung galaxy serie) kan dat allemaal prima, en is voor minder dan 150 euro te koop (simlockvrij) - er zijn nog wel nokia symbian telefoons te koop die dat ook kunnen, maar het aantal apps is beperkt. - windows phones zijn in opkomst, prijzig, en er zijn (nog) weinig apps beschikbaar.

Iphone. Niks is beter dan een iphone. (feit)

Ik kan je uit ervaring de iPhone adviseren. Goede wifi, 3G, veel opslagcapaciteit voor zowel muziek als video en allerlei apps. Ik heb zelf de iPhone 4 met 16 gig geheugen. Top apparaat. Suc6 verder.

iPhone! Ik heb meerdere smartphones gehad, maar de iPhone staat bij mij met stip op 1! Je kan het zo gek niet bedenken en je hebt er een app van, internet werkt snel, mail is makkelijk en nu met ICloud is het helemaal handig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100