Zit ik nu vast aan een sms(abo)dienst?

Ik heb een sms ontvangen van 7676, hierop heb ik niet gereageerd en direct de betreffende sms verwijderd.
OOK heb ik meteen een sms blokkade/filter geplaatst via www.smsgedragscode.nl

Waarschuwing, niet ingaan op e-mails etc van www.geselecteerde-winnaar.nl

Toegevoegd na 35 minuten:
Ik heb dus alleen een smsje ontvangen en hierop niet geantwoord, alleen verwijderd. Omdat die gasten nu mijn gsm nummer hebben, kunnen ze dus geld innen van mijn bankrekening die ze overigens NIET hebben???

Toegevoegd na 40 minuten:
Dit heb ik even gekopieerd... staat hierin nu uitgelegd dat nu wel of niet geabonneerd bent omdat ik smsje ontvangen heb?

Dit is een quiz abonnementsdienst. De deelnemer registreert zich met zijn mobiele telefoonnummer voor het myquiz2win spel en ontvangt dan een SMS met de vraag om de deelname te bevestigen. Pas dan is de dienst geactiveerd. Daarna ontvangt de deelnemer per SMS een paswoord waarmee online kan ingelogt worden om te spelen. Daarna beantwoordt de deelnemer 10 weet-en wiskundige vragen. Iedere deelnemer heeft een keer per week de kans om deel te nemen en de beste tijd van de maand te bereiken. De prijs wordt eenmaal per maand uitgereikt. De snelste deelnemer, die de meeste vragen juist beantwoord heeft, wint de prijs. De kosten bedragen €3,00 per bericht, 3 berichten per week. Stoppen? Stuur STOP naar 7676.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zo te zien zit je nu niet aan een abonnementsdienst vast, ik heb eventjes de voorwaarden en disclaimer van de site nagekeken. Wel kun je van tijd tot tijd (gratis) reclame-smsjes krijgen. Als je dit ook niet wilt, raad ik je inderdaad even aan om naar het nummer van babyfaced te bellen.

Voor de zekerheid kan je met de nummer sms service afmelden. Kost € 1.30.- per gesprek. Is betrouwbaar service 09002021885 Succes. . .

mocht het toch niet lukken, of wil je weten van welke dienst het komt http://www.smsafzeggen.nl/

Betalen om een sms dienst af te melden ,raar dat ik maffia gedachten krijg.Om 1 sms dienst af te melden andere maffiadienst betalen via sms om af te melden .De wereld op zijn kop

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100