hallo, ik zoek een radio app voor op m'n iphone 3GS zonder wifi te gebruiken is dit mogelijk ?

Toegevoegd na 1 uur:
ook zonder 3g mobiel internet? ik bedoel dus een app radio zonder internet te hoeven te gebruiken. gewoon via het netwerk? zoals bv bij een samsung gsm zonder internet nodig te hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kunt voor de een receiver kopen, zoals deze. http://www.kaboodle.com/reviews/fm-tuner-radio-remote-control-for-apple-ipod-video-nano de iphone heeft geen ingebouwde fm-receiver.

Als je een data abonnement hebt wel. Er zijn meerdere apps waar je mee naar radiostations (wereldwijd) kunt luisteren. Je moet dan wel in een gebied zitten waar je een 3G verbinding hebt anders kan de app niet snel genoeg "streamen".. Ik heb wel eens naar australische radio geluisterd terwijl ik in de auto in een nederlandse file stond :)..

Ja hoor. İk heb ook radio apps, die ik zonder wifi gebruik.

Nee die bestaan niet. De iphone heeft geen antenne om radio te ontvangen zonder internet verbinding. Dus je moet internet hebben om radio te kunnen luisteren.

Om zonder wifi of via GPRS radio te kunnen ontvangen van de FM band moet de telefoon voorzien zijn van een ingebouwde FM ontvanger. Sommige telefoons hebben dat, de iPhone heeft dat niet. Je kunt dus niet zonder dataverbinding op jouw iPhone naar de radio luisteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100